Снимка: Мартин Димитров, фейсбукМартин Димитров подхвана остра атака срещу правителството и

...
Снимка: Мартин Димитров, фейсбукМартин Димитров подхвана остра атака срещу правителството и
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Г-н Борисов разчете по грешен начин доверието, което получи от граждани и опоненнти

Снимка: Мартин Димитров, фейсбук

Мартин Димитров подхвана остра атака против държавното управление и премиера.

Ето какво написа той в персоналния си профил във фейсбук:

" Едно държавно управление има мандат от 4 години. Това е неговият витален цикъл.

Времето от март до ноември в това число е 9 месеца, което е над 20% от живота на това държавно управление.

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ПРОПИЛЯ НАД 20% ОТ ЖИВОТА СИ, ПОЕМАЙКИ ОСЪЗНАТИЯ РИСК ДА ПОПИЛЕЕ И НАШИТЕ ЖИВОТИ.

Живеем във времена на подправени вести и кафяви медии, времена, в които паметта е къса. Затова ще си разреша да напомня, че през март премиер-министър Борисов получи безапелационна поддръжка за твърдите ограничения, които предприе. Той получи поддръжка даже от политически сили, които не утвърждават маниерите, практиките и метода му на ръководство.

Г-н Борисов разчете по неверен метод доверието, което получи както от жители, по този начин и от свои политически съперници. Наместо да се концентрира върху подготовката за идващите сложни дни, той изцяло злоупотреби с това доверие и го употребява, с цел да бетонира още повече властническата си власт. Между другото, господин Гешев възприе пандемията и надвисналата над всички ни заплаха по същия метод - като опция да коли и беси.

Променената след Росенец и прокурорския шурм в президентството политическа обстановка в действителност сподели, че " проектите за справяне със здравната рецесия " не попадат измежду целите на това ръководство.

През последните месеци целите бяха новата конституция, натиска върху " Хиполенд ", мачкането и опозоряването на опозицията, чаткането на новата автомагистрала на маркировката, откровеното основаване на подправени вести, четенето на рейтинг от пънче и безотчетното харчене на средства, които - дано не забравяме това - ще би трябвало да се връщат. Даже няма да загатвам простотиите на Караянчева и излагациите на Десислава Атанасова - това са трансформиралите се в всекидневие примитивни изцепки на тази власт.

През последните месеци се обостри шовинизма, национализма и речта на омразата. Защото това държавно управление е съдружно и - с изключение на " ГЕРБ " - и така наречен " патриоти " би трябвало да се усещат добре. И те би трябвало отново да влязат в Народното събрание на идващите избори.

Това държавно управление по никакъв метод не може да бъде несъмнено като национално. Това е кабинет, изцяло кадърен да изостави хората. И да употребява над 20% от времето си, зает единствено и само с политическото си оцеляване.

P.S. Днес гледах послание на министър-председателя на Швеция. Слушах по какъв начин обикновено, ясно и умерено изяснява този човек. Не знам по какъв начин сте вие, само че на мен извънредно ми липса тази нормалност. Вярвам, че тя е изключотелно значима тъкмо в тези сложни времена. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР